Fource Logistics header

Referenties

Een nieuwe vestigingslocatie is niet in een dag gekozen. Wanneer u een zoekopdracht voor een bouwlocatie bij ons neerlegt, maken wij een inventarisatie van kavels die aan uw vraag voldoen.

LKQ Fource, Berkel en Rodenrijs

LKQ Fource Logistics

Voor LKQ Fource zijn we in 2015 gestart met een eerste verkenning voor een passende locatie. We onderzochten waar de medewerkers woonden, hebben de verschillende vestigingen van LKQ Fource in beeld gebracht en waar de meeste vervoersbewegingen zaten. Op basis van reistijd, inclusief filedata, is vervolgens een uitgebreid advies uitgebracht voor potentiƫle nieuwe locaties. Met deze uitkomsten zijn we in de Heembouw Gronddatabank gaan zoeken naar de locatie die het beste aansloot. En natuurlijk aan alle vestigingswensen van LKQ Fource voldeed. De keuze is uiteindelijk gevallen op een kavel in Berkel en Rodenrijs. Dit vanwege de centrale ligging, voldoende ruimte, goede bereikbaarheid, en omdat de reistijd voor de medewerkers in de nieuwe situatie niet veel afweek van de oude situatie.

External video URL

 

Naar project

Hanos, Delft

Hanos Delft

Hanos, een grote nationale horecagroothandel, was op zoek naar een locatie voor een nieuwe vestiging met inspiratieruimte voor hun klanten in de regio Delft. Belangrijke criteria waren een goede bereikbaarheid vanaf de snelweg, centraal gelegen en vooral dicht bij hun afzetgebied in de regio. Via de Heembouw Gronddatabank vonden wij een zichtlocatie langs de A13, waarvan wij wisten, dat de zittende gebruiker de locatie zou gaan verlaten. Ruim genoeg, en waarvan de bestemming precies klopte voor de vestiging van een nieuwe Hanos vestiging. Zo verbindt de Heembouw Gronddatabank vraag en aanbod.

Naar project

 

LEMO, Haarlem

LEMO, Haarlem

LEMO is toonaangevend op het gebied van het ontwerp en de productie van hoogwaardige push-pull-connectoren, en was op de bestaande locatie in Heemskerk uit zijn jasje gegroeid. Aanvankelijk was het plan om op een tegenovergelegen perceel de gewenste nieuwbouw neer te zetten. Door de inzet van de Heembouw Gronddatabank en verschillende data-analyses volgde er een ander advies. Gekeken naar verschillende data, met name naar informatie over arbeidspotentie, kwam in plaats van Heemskerk juist Haarlem als ideale locatie naar voren. Waardevolle inzichten, zo vond ook LEMO. Daarom is het nieuwe kantoor van LEMO, inmiddels in gebruik, in Haarlem te vinden.  

Meer informatie

Naar project op heembouw.nl

Meer Heembouw projecten

Tekening van Hordijk pand

HORDIJK VERPAKKINGEN

Daalderweg, Zaandam
Tekening van Brocacef pand

GROOTHANDEL BROCACEF

Park Forum, Eindhoven
Heembouw Kantoren in Berkel en Rodenrijs

HEEMBOUW KANTOREN

Berkel en Rodenrijs