handen

De Kantoor Calculator

Benieuwd hoeveel kantoorruimte u nodig heeft voor uw organisatie? Of het juiste aantal vierkante meters per medewerker bepalen?

De Kantoor Calculator geeft u snel en eenvoudig een goed inzicht in uw persoonlijke kantoor- én kavelbehoefte. Stel het kantoor samen afgestemd op uw organisatie, en ontvang direct een kosteloos en vrijblijvend advies.

Over de Heembouw Gronddatabank

Een goede vestigingslocatie is bepalend voor het succes van uw onderneming. Bouwgronden zijn schaars in Nederland en vaak moeilijk te vinden. Heembouw beschikt sinds 1996 over de Gronddatabank met beschikbare kavels, greenfields én herontwikkellocaties. Voor bedrijfspanden en kantoren, en binnenkort ook voor woonontwikkelingen. Deze kavelrecords worden dagelijks geactualiseerd.

 

Locatie-advies op maat

Bij de keuze voor een locatie staat u voor verschillende strategische beslissingen. Hoe staat het met de file congestie van en naar de locatie die u op het oog heeft? Is het gewenste personeel in de buurt beschikbaar? En hoe zit het met concurrentie in de buurt? Gelukkig biedt data uitkomst. Onze data- en sales analisten geven u, met behulp van data, een advies op maat. Zo bent u in staat om makkelijker de juiste strategische keuze te maken voor uw nieuwe vestigingslocatie.

 

Huisvesting Lemo Benelux in Haarlem

"Ik zou elke ondernemer adviseren om in een vroeg stadium met Heembouw in gesprek te gaan indien er behoefte is aan nieuwe huisvesting! voor LEMO was het hele proces en openbaring met een geweldig eind resultaat."

Een uniek bestand

Doordat de Heembouw Gronddatabank een uniek bestand is met meer dan 125.000.000 m2 aan beschikbare bouwlocaties, bent u verzekerd van een passende nieuwe locatie. Het gaat hierbij namelijk niet alleen om gemeentelijke gronden, maar ook om gronden van particuliere aanbieders. Naast nieuwe locaties bevat de Heembouw Gronddatabank ook bestaande locaties die kunnen worden geherstructureerd of herontwikkeld. Lees meer over onze werkwijze.

Kavelstudie

Wanneer u een geschikt kavel heeft gevonden, is het belangrijk snel inzicht te krijgen in hoe de nieuwe huisvesting op het kavel past. Ons eigen architectenbureau, Heembouw Architecten, maakt dit voor u inzichtelijk. Bijvoorbeeld met een kavelstudie met volume-impressie en massastudie. Aangevuld met een voorlopig schetsontwerp van uw nieuwe bedrijfsruimte, krijgt u snel een goed beeld van de toekomstige situatie.

Voorbeeld kavelstudieVoorbeeld van een kavelstudie door onze architecten

 

Financiering of huur- en leaseconstructies

Graag denken wij met u mee: wat zijn uw huisvestingswensen, waar staat uw organisatie nu, wat verwacht u voor de toekomst? Wat is er mogelijk op het gebied van energiezuinige of milieubesparende maatregelen en vooral, wat gaat uw nieuwe gebouw kosten? Wordt het huur of koop? Een hoop vragen. Gelukkig heeft Heembouw de kennis en ervaring om over de financiering mee te denken. Ook huur- en leaseconstructies zijn mogelijk. Onze eigen investor relations manager is dedicated bezig met de markt van beleggers en financiers. Heembouw neemt hiermee de verantwoordelijkheid voor het gehele traject.

Dus, heeft u bouwplannen, maar nog geen bouwgrond? Dan biedt de Heembouw Gronddatabank uitkomst!

Ik heb bouwplannen