Herontwikkellocatie

Onze werkwijze

Allereerst brengen we het kavel-eisenpakket voor u in kaart. Vervolgens gaan we, met behulp van data, op zoek naar alle mogelijke locaties die theoretisch zouden kunnen voldoen aan de eisen van het kavel-eisenpakket, in het desbetreffende zoekgebied. Hiermee schetsen wij een totaalbeeld van alle denkbare mogelijkheden. Daarbij beperken wij ons niet alleen tot zoeken naar (de beperkt voorhanden zijnde) onbebouwde nieuwbouwkavels. Wij kijken ook naar bestaande bebouwing, oftewel ‘brownfields’.

Bouwlocatie data

Wij laten data het werk doen. Door verschillende parameters in te voeren in geselecteerde zoekgebieden, krijgen we inzicht in potentieel interessante locaties. Deze resultaten vormen de basis van onze acquisitie en van daaruit starten we een traject op om grip op deze posities te krijgen. Wij beschikken namelijk niet alleen over data, maar ook over bouwgronden.

External video URL

 

Wat maakt ons zo uniek?

De Heembouw Gronddatabank beschikt over de juiste informatie van alle bouwkavels in Nederland van de afgelopen 25 jaar, verrijkt met de meest actuele datasets. Hiermee wordt u geholpen met een totaalbeeld van álle mogelijke locaties, om alle kansen zo goed mogelijk te kunnen afwegen. De unieke combinatie van onze uitgebreide datasets en de expertise van onze ervaren collega’s heeft al heel wat passende oplossingen gevonden voor complexe bouwvraagstukken. En daarbij is het niet bij theorie gebleven. Die gebouwen zijn ook daadwerkelijk gerealiseerd.

Contact

Naar contactformulier