Persoonlijk advies

Onze Kantoor Calculator

Benieuwd hoeveel kantoorruimte u nodig heeft voor uw organisatie? Of het juiste aantal vierkante meters per medewerker bepalen?

De Kantoor Calculator geeft u snel en eenvoudig een goed inzicht in uw persoonlijke kantoor- én kavelbehoefte. Stel het kantoor samen afgestemd op uw organisatie, en ontvang direct een kosteloos en vrijblijvend advies.

Persoonlijk advies, analyses op maat

Logistiek advies en goederenvervoer

Logistiek advies en goederenvervoer

Door de reistijd naar uw potentiële nieuwe locatie in kaart te brengen wordt in één oogopslag duidelijk wat voor invloed elke locatie heeft op uw bereikbaarheid. Transport over weg, water of door de lucht kan een vereiste zijn. Door middel van diverse analyses die waterwegen, containerterminals en vliegvelden weergeven, komen interessante locaties in beeld. Wij doen uitvoerige analyses aan de hand van:
 

Bereikbaarheid en personeel

OV Bereikbaarheid

Wanneer u aan uitbreiding denkt, of al een nieuwe locatie voor ogen heeft is het belangrijk inzicht te hebben in de arbeidspotentie. Daarom maken wij samen met u een analyse die bijvoorbeeld inzicht geeft in bijvoorbeeld het opleidingsniveau van beschikbaar personeel in de omgeving.
 

Marktanalyse en afzetgebieden

Klantpotentieel

De juiste data-analyses kunnen bepalend zijn bij strategische keuzes voor uw bedrijf. Zo helpen we u om visueel inzicht te krijgen waar klanten of klantgroepen zich bevinden en hoeveel producten uw bedrijf kan afzetten. Ook maken wij diverse andere interessante marktanalyses.
 

Commercieel vastgoed & omgeving

Milieucategorie

De Heembouw Gronddatabank bevat van alle locaties de noodzakelijke gegevens. Denk hierbij aan bestemmingsplannen, bodemgesteldheid en stikstofgehalte. Daarnaast laat de maatgevende bouwhoogte van elk kavel zien of de benodigde hoogte voor uw gebouw past binnen het bestemmingsplan van de gemeente. De Heembouw Gronddatabank levert u informatie over:
 

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.