Flemingweg - Alphen a/d Rijn - Luchtfoto

Uw bedrijf op een zichtlocatie aan de N11?
Flemingweg - Alphen a/d Rijn

Bent u op zoek naar...

  • een locatie waar dagelijks circa 40.000 auto's zicht op hebben?
  • een topligging tussen Leiden en Utrecht, op 30 min van Schiphol?
  • een modern eigen kantoor dat uw bedrijfsidentiteit uitstraalt?

Dan is dit de ideale plek voor u.

Flemingweg ontwerp nieuwbouw kantoor

Heembouw Architecten maakte een uitgebreide kavelstudie waarin alle mogelijkheden worden toegelicht. Benieuwd naar deze kavelstudie?

Neem nu contact met ons op!
Telefoon Telefoon          Email Mail

Kaveloppervlakte
ca. 6.000m

Locatie
Flemingweg, Alphen a/d Rijn

Te realiseren vloeroppervlakte
ca. 2.000mkantoor
(+ eventuele bedrijfshal)


Over dit kavel
Als ontwerpende bouwer maakte Heembouw een ontwerp voor een modern en duurzaam kantoorpand op een toplocatie langs de N11 bij Alphen aan den Rijn. Deze eerste studie van Heembouw Architecten laat de mogelijkheden zien op dit kavel. De locatie biedt een uitstekende bereikbaarheid op  10min afstand van het knooppunt met de A4 bij Leiden, evenals slechts 10min tot het knooppunt met de A12 richting Utrecht of Rotterdam.

Het kavel biedt alle ruimte en mogelijkheden om uw toekomstige kantoor geheel naar uw wens te ontwerpen en realiseren. Meer weten?

Kavel & Ontwerp

Het kavel is gelegen in de etalagezone van bedrijventerrein Molenwetering. Het volledige kavel omvat circa 6.000m2, wat mogelijk ook is op te splitsen. 

Het moderne ontwerp gemaakt door Heembouw Architecten is voorzien van verfijnde houten gevelbekleding, wat een duurzame en natuurlijke uitstraling biedt. De grote raampartijen zorgen voor veel daglichttoetreding in het gebouw. 

Tevens is er in het ontwerp natuurinclusief bouwen toegepast door middel van verticale stroken groene gevelbekleding. Dit draagt sterk bij aan de natuurlijke en ecologische uitstraling van uw kantoor.

 

nieuwbouw_kavel_flemingweg
Bouwtechnieken Flemingweg

Meer informatie vragen over dit kavel